Spring naar content

Blogs

17 | 11 | 2023

15 Jaar Excellente Gietvloerervaring

Al ruim 15 jaar is Kleijn Coatings, gevestigd in het charmante Breda, een prominente naam in de wereld van vloercoatings. Oorspronkelijk gestart als specialist in dakbedekking, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren toegespitst op gietvloeren. Met een indrukwekkend trackrecord op zowel de particuliere als zakelijke markt heeft Kleijn Coatings bewezen dé partner te zijn voor hoogwaardige gietvloeroplossingen.

LEES VERDER

17 | 10 | 2023

Vakmanschap van de Meubelmaker

Of je nu een nieuw huis betrekt, je interieur wilt vernieuwen of gewoon op zoek bent naar unieke meubelstukken die perfect passen bij jouw stijl en behoeften, een meubelmaker kan de sleutel zijn tot het realiseren van je dromen. Deze vakmensen brengen niet alleen meubels tot leven, maar ze creëren ook unieke stukken die aansluiten bij jouw persoonlijkheid en levensstijl.

LEES VERDER

29 | 09 | 2023

De voordelen van een waterontharder

Water is een essentieel element in ons dagelijks leven, maar het bevat vaak mineralen die de kwaliteit van het water kunnen beïnvloeden. Hard water, dat rijk is aan calcium en magnesium, kan leiden tot verschillende problemen in huis en voor de gezondheid. Gelukkig biedt de installatie van een waterontharder een effectieve oplossing om deze problemen aan te pakken. In dit artikel zullen we de voordelen van waterontharders bespreken en waarom steeds meer mensen kiezen voor zachter water in hun huizen.

LEES VERDER

25 | 09 | 2023

Waarom een glazenwasser?

Het onderhoud van je ramen is essentieel om je huis of bedrijf er op zijn best uit te laten zien. Terwijl sommigen ervoor kiezen om zelf de ladder op te klimmen en de emmer en zeemlap tevoorschijn te halen, kan het inhuren van een professionele glazenwasser een slimme zet zijn. Hier zijn 5 redenen waarom het verstandig is om een glazenwasser in te huren voor een schitterend resultaat en hoe dit kan bijdragen aan het behoud van de waarde en uitstraling van je pand.

LEES VERDER