Spring naar content

Dakgoot

Leegmaken en reinigen van dakgoten

Vanwege de grote hoeveelheid neerslag die gepaard gaat met het Nederlandse klimaat is het van groot belang uw goten goed schoon te houden. Wanneer water niet goed afgevoerd wordt kunnen er lekkages ontstaan. Dit kan voor hoge reparatiekosten zorgen die u eenvoudig kunt voorkomen door regelmatig uw goten te laten legen. Het leeg maken en reinigen van een dakgoot is geen hogere wiskunde. Wel kan het erg gevaarlijk zijn om als onervaren persoon op een dak te klimmen. Max Exterieur Reiniging helpt u graag een handje. Max reinigt tegen zeer lage tarieven uw dakgoot.

Platte daken aanvegen

Heeft u een plat dak waar u zelf niet bijkomt? wij maken dit graag voor u vrij van blad, mos en overig vuil.

Lekkages en vochtplekken

Een verstopte dakgoot en/of regenpijp voert regenwater niet goed af. Op de lange termijn kan dit zorgen voor lekkages met vochtplekken in uw interieur tot gevolg. Het is daarom raadzaam uw dakgoot met regelmaat te laten legen en schoonmaken.

Voordelen

  • Verkleint het risico op ondergrondse verstoppingen.
  • Verkleint het risico op lekkages zowel binnenshuis als buitenshuis.
  • Verlengt de levensduur van dakleer, lood en zink in uw dakgoot.

 

Max - nieuwe logo's-01

Ontstoppen van goten en leidingen

Is het al te laat? Is de regenpijp of leiding al verstopt? Ook dit is voor ons geen enkel probleem. Wij kunnen uw regenpijp of leiding tegen zeer lage tarieven ontstoppen. Wij garanderen dat u bij ons een stuk goedkoper uit bent dan bij de gemiddelde loodgieter.