sluiten

Uw ramen wassen

Een terugkerend klusje dat elke paar weken weer terug komt: de ramen wassen. Door zand, regen en uitlaatgassen worden ramen heel snel vies. Sommige mensen kiezen ervoor om elke paar weken zelf op de ladder te stappen en de ramen te wassen. Dat kan, maar u kunt ook voor een heel scherp tarief Max Exterieur Verzorging langs laten komen! Wij hebben de juiste spullen en de juiste vakmannen om elke klus geklaard te krijgen. Van rijtjeshuizen tot complete flatgebouwen, wij klaren de klus. Onze gespecialiseerde medewerkers reinigen uw ramen op veilige en professionele wijze. Zowel binnen als buiten, zodat uw woning of bedrijfspand er altijd perfect uitziet.

Waarom uw ramen wassen?

Uw ramen laten wassen zorgt er natuurlijk voor dat uw huis of bedrijfspand er weer netjes uit ziet. Ook zorgt het ervoor dat de levensduur van uw kozijnen verlengd wordt. Door viezigheid en achterstallig onderhoud gaan kozijnen namelijk sneller rotten.

Het regelmatig wassen van uw ramen zorgt er niet alleen voor dat uw woning of bedrijfspand er prachtig uitziet, het heeft ook een positief effect op de levensduur van uw ramen en kozijnen. Onze gespecialiseerde medewerkers maken uitsluitend gebruik van de beste materialen om de meest onbereikbare plekken te reinigen. Zo maken wij gebruik van osmose-water, telescoopsystemen, moderne ladders en biologisch afbreekbare zeep zodat we het milieu zo min mogelijk belasten.

Onze werkwijze

Wilt u uw ramen laten wassen? Online kunnen we door middel van uw adres makkelijk zien hoe lang we bezig zijn. Wilt u liever een afspraak? Ook dat kan. Een van onze specialisten komt dan bij u langs om te overleggen en bijvoorbeeld te kijken naar een op maat gemaakt pakket. Wilt uw eenmalig de ramen gewassen hebben? Dat kan natuurlijk ook.

Serres of oranjerieën   

Een serre of oranjerie zorgt voor een prachtige lichtinval in uw bedrijf of woning. Het is zonde als dit lichtinval verminderd door viezigheid of aanslag. Het is daarom belangrijk om de serre of oranjerie regelmatig schoon te maken. Het is mogelijk om dit zelf te doen maar dat is zonder de juiste apparatuur een moeilijke en ook gevaarlijke klus. Wij beschikken over de nieuwste technologieën op gebied van wassen van moeilijk bereikbaar glas. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt uw serre of oranjerie als nieuw krijgen. 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u graag een offerte aanvragen voor glasbewassing? gebruik onderstaande knop en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

offerte aanvragen