Spring naar content

Groene aanslag / terras

Groene aanslag verwijderen

Max Exterieur Reiniging is gespecialiseerd in stralend schone tuinen! Heeft u last van groene aanslag? Is uw terras, oprit of vlonder bedekt door mos, algen en onkruid? Dit is niet alleen zonde van uw mooie terras, maar ook gevaarlijk omdat de ondergrond zeer glad kan worden bij nat weer. Wij bij Max Exterieur Reiniging maken alles weer als nieuw. We maken gebruik van professionele reinigingstechnieken om de aanslag snel van verschillende oppervlakken te verwijderen. Groene aanslag kan op alle ondergronden ontstaan. Regelmatige reiniging zorgt dat u niet voor onverwachte onderhoudskosten komt te staan.

Uw bestrating regelmatig reinigen is van groot belang voor een goede uitstraling van uw tuin. Ook de levensduur van uw bestrating verlengd door deze goed schoon te houden. Zo voorkomt u dat er verwering ontstaat door mos, algen of onkruid. Wij bieden verschillende pakketten en technieken voor de reiniging van uw bestrating. Wilt u weten wat het beste bij uw bestrating past? Neem dan contact op met onze professionals.

Werkwijze

Het verwijderen van groene aanslag kan op verschillende wijzen worden uitgevoerd. Denk hierbij aan hogedrukreiniging, osmosebewassing, reinigen met de hand of reinigen met gifstoffen die micro-organismen zoals algen doden. Wij denken graag met u mee over de meest effectieve en uiteraard meest goedkope wijze van reinigen.

Doorgaans worden terrassen en bestrating gereinigd door middel van hogedrukreiniging. De hogedrukreinigers die wij gebruiken zijn af te stellen in druk. Hierdoor maken wij zo efficiënt mogelijk de betreffende tegels of ondergrond schoon. Ook maken wij gebruik van elektrische hogedrukreinigers. Deze stoten aanzienlijk minder CO2 dan hogedrukreinigers op brandstof.

Heeft u een terras of bestrating in uw tuin die zeer snel groen uitslaat van de algen en wilt u deze klus niet altijd uit laten voeren door middel van hogedrukreinigen in verband met de kosten? Dan kunt er u ook voor kiezen deze klus uit te laten voeren met algendoders. Op deze wijze is een groot oppervlakte snel algenvrij.

Voordelen regelmatige reiniging

  • Uw tuin ziet er mooier onderhouden en leefbaarder uit.
  • U heeft minder last van gladheid door algen of andere aanslag.
  • Het verweringsproces van terras of bestrating wordt vertraagd.

 

Max - nieuwe logo's-01

Voor

Na