Spring naar content

Vastgoed onderhoud

Opgewassen tegen elke uitdaging

Bij Max Exterieur Reiniging bieden we hoogwaardige onderhouds- en glasbewassingsdiensten voor kantoorpanden, VvE’s en ander groot vastgoed. Of het nu gaat om glasbewassing of het reinigen van uw gevels, wij hebben de expertise en middelen in huis om grote projecten efficiënt en professioneel uit te voeren. Met jarenlange ervaring en een team van goed opgeleide specialisten zijn wij goed opgewassen tegen elke uitdaging. Onze klanten kunnen rekenen op een grondige en betrouwbare service, ongeacht de omvang van de klus. Bent u op zoek naar een partner die uw pand er altijd op zijn best uit laat zien? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

VvE’s

Voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s bieden wij gespecialiseerde glasbewassings- en gevelreinigingsdiensten aan. Wij begrijpen dat een goed onderhouden gebouw essentieel is voor het woongenot van de bewoners en de waarde van het vastgoed. Ons team werkt efficiënt en discreet, met minimale overlast voor de bewoners.

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonhouden van grote wooncomplexen en appartementen, waarbij wij zowel de ramen als de gevelbekleding grondig reinigen. Met onze ervaring en professionele aanpak zorgen wij ervoor dat uw gebouw er altijd netjes en verzorgd uitziet.

Bent u onderdeel van een VvE en op zoek naar een betrouwbare partner voor glasbewassing en gevelreiniging? Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Kantoorpanden

Ook voor kantoorpanden bieden wij gespecialiseerde glasbewassings- en gevelreinigingsdiensten aan. Een representatieve uitstraling van uw kantoor is enorm belangrijk voor uw bedrijfsimago en voor het werkgeluk van de werknemers. Ons ervaren team zorgt voor streeploze ramen en schone gevels, ongeacht de grootte of complexiteit van het pand. Wij werken flexibel en efficiënt om uw bedrijfsactiviteiten niet te verstoren, en gaan pas naar huis als alles er weer netjes uitziet.

Als u een betrouwbare partij zoekt voor de glasbewassing en gevelreiniging van uw pand, helpen wij u graag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Max - nieuwe logo's-01