sluiten

Diensten

Onze vakmannen/glazenwassers in Breda helpen u graag met uw reinigingsklus. Met de juiste materialen én instelling zorgen wij ervoor dat uw ramen stralend schoon zijn, dakgoten weer stromen, zonnepanelen weer zon vangen… wij reinigen wat gereinigd moet worden! Maak een keuze uit onderstaande diensten:

Onze vakmannen/glazenwassers in Breda helpen u graag met uw reinigingsklus. Met de juiste materialen én instelling zorgen wij ervoor dat uw ramen stralend schoon zijn, dakgoten weer stromen, zonnepanelen weer zon vangen… wij reinigen wat gereinigd moet worden! Maak een keuze uit bovenstaande diensten:

Dé Exterieurverzorger in Breda

Welkom op de website van dé glazenwasser in Breda: Max Exterieur verzorging! Wij zijn al de nodige jaren een begrip in Breda als het gaat om het grondig reinigen van de ramen, glazen deuren en overige reinigingsklussen. Wij doen dit bij woonhuizen, flatgebouwen en zakelijke kantoorruimtes. Glazen ramen en deuren wassen aan de binnenkant is redelijk makkelijk en kunt u eventueel zelf doen, maar vooral het wassen van de buitenkant van uw ramen is een lastig klusje wat erg gevaarlijk kan worden zodra u de hoogte in gaat! Wij hebben de juiste mensen, apparatuur en spirit om dit klusje voor u te doen. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.